Zločesta djeca ne postoje - Janet Lansbury - Knjižara Ljevak

.

.

Zločesta djeca ne postoje

Zločesta djeca ne postoje

Odgoj samopouzdanog i samosvjesnog djeteta prema RIE metodi

Cijena: 16,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Praktičan i prijeko potreban vodič za roditelje čija će djeca uskoro biti (ili već jesu) u onoj kritičnoj fazi razvoja kada imaju prirodnu potrebu ispitivati granice roditeljskog strpljenja i ljubavi. J

anet Lansbury, autorica jednog od najpoznatijih priručnika RIE metode odgoja, "Zločesta djeca ne postoje", jedinstvena je stručnjakinja za roditeljstvo. Svoje savjete roditeljima Lansbury crpi iz vlastitog dugogodišnjeg iskustva i izravnog rada sa stotinama roditelja i njihovom djecom, kao i učenja svoje mentorice Magde Gerber, poznate svjetske stručnjakinje za odgoj male djece te utemeljiteljice popularne RIE metode, čiji je cilj odgoj samostalnog i samosvjesnog djeteta koje će se osjećati kompetentno samo obaviti bilo koji zadatak. Preduvjet za to jest odgoj temeljen na poštovanju. A poštovati dijete znači ponašati se prema njemu kao prema jedinstvenom ljudskom biću od samog rođenja, jer djeca znaju mnogo više nego što mi mislimo.

Knjiga "Zločesta djeca ne postoje" sadrži mnoštvo praktičnih savjeta i primjera kako roditeljstvo temeljeno na poštovanju može biti od koristi i za dijete i za roditelje. U njoj su obrađene uobičajene teme poput kažnjavanja, suradnje, postavljanja granica i njihova ispitivanja, dječjih izljeva bijesa, udaranja i drugih. Ovaj jedinstveni priručnik pomoći će vam da s djecom stvorite odnos pun povjerenja, poštovanja i ljubavi.

Podaci

Nakladnik
Stilus knjiga d.o.o.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
172
Godina izdanja
2023
Dimenzije
14,5 x 21,5
Prevoditelj
Ira Martinović
ISBN
9789533721071