Deseti uvid | James Redfield | Knjižara Ljevak

.

.

Deseti uvid | Knjižara Ljevak

Deseti uvid

Održavanje vizije

Cijena: 19,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Nastavak svjetskog književnog fenomena Celestinsko proročanstvo

Milijuni čitatelja diljem svijeta doživjeli su devet uvida čitajući Celestinsko proročanstvo Jamesa Redfielda. Njegove fascinantne spoznaje o našoj ko­lektivnoj svijesti, o svijetu u kojem živimo i smjeru u kojem se razvijamo, potaknule su čitatelje njegove knjige da prihvate iskustvo tajanstvenih po­dudarnosti, da osjete novo značenje svoje sudbine i spoznaju viziju svijeta koji se mijenja pred njihovim očima.

Deseti uvid započinje u dubokim šumama gorja Appalachian potragom za nestalom Charlene, prijateljicom glavnoga junaka, koja je donijela prvi glas o drevnom rukopisu pronađenom u Peruu. Ondje, u tom bogatom okru­ženju starih, slikovitih prašuma, šumskih potoka i jezera i veličanstvenih vodopada, započinje vaša avantura u potrazi za Desetim uvidom. To je pu­tovanje koje će vas odvesti do prolaza u druge dimenzije i sjećanja na dav­nu prošlost koja seže u doba prije našeg rođenja, do neizbježnog susreta sa smrću i do tajanstvenih mjesta gdje se krije znanje o sudbini ljudskog roda.

James Redfield na svoj će vas osobit način još jednom povesti na putovanje u prekrasan svijet ljudske duhovnosti, na putovanje koje će možda promi­jeniti vaš život, a onda malo-pomalo i sve nas.

„U ovoj fascinantnoj avanturističkoj priči James Redfield isprepliće uzbuđenje, napetost i duhovnu mudrost… Roman koji se jednostavno ne ispušta iz ruku.“

Brian Weiss, psihijatar i autor knjige Čuda se događaju

Podaci

Nakladnik
V. B. Z.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
230
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
23.5 x 15.5
Prevoditelj
Damir Biličić
ISBN
9789535206590