Mojsijev kod

.

.

Mojsijev kod

Najmoćniji instrument kreiranja stvarnosti u povijesti čovječanstva
Cijena: 49,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Knjiga koja je sva dostignuća "Tajne" uspješno uklopila u katolički svjetonazor

Je li moguće da je Mojsije prije gotovo 3500 godina dobio tajnu za privlačenje svega što uopće možete poželjeti? Mojsijevim kodom najprije su izvedena neka od najvećih čuda u povijesti, ali nakon toga je skriven i njime su se smjeli koristiti samo oni koji su mogli pristupiti inicijaciji najvišeg stupnja. James Twyman prvi put razotkriva taj kod, pokazujući nam kako se njime možemo koristiti da bismo promijenili svoj život, pa čak i svijet. Koristeći se metodama s ovih stranica, otkrit ćete kako u vlastiti život integrirati najmoćniji instrument kreiranja stvarnosti u povijesti čovječanstva.

U samom središtu Mojsijeva koda skrivena je istinska funkcija i praksa Zakona privlačnosti. Možda vam je rečeno da se taj zakon koristi za "dobivanje" onoga što želite, što će vam, prema vašem mišljenju, pružiti ispunjeniji život. No, što ako je to samo prvi korak i što ako dešifriranje Mojsijeva koda više ovisi o onome što ste voljni "dati", nego o onome što želite "dobiti"? To bi značilo da već posjedujete vještine stvaranja svega što ste ikada poželjeli, i to ovoga trenutka.

Podaci

Nakladnik
V. B. Z.
Biblioteka
Tisuću cvjetova
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Ocjena
5
Broj stranica
156
UDK
13
Godina izdanja
2009
Dimenzije
12,00 x 20,00
ISBN
978-953-304-034-9

Mila,
27.07.2021

Woowww

KNJIGA JE PROSVJETLJENJE <br /> ????????????Ova knjiga mi je promijenila ZIVOT, SVEEE STO SAM POZELJELA CITAJUCI OVU KNJIGU MI SE OSTVARILO... <br /> Citati cu je ponovooo i ponovoooo i ponovooooo????????????<br />


Da li Vam je recenzija korisna? Prijavi zlouporabu

Napiši svoju recenziju!

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn