Jagoda Miloloža,Gordana Lukačić: Ja sam ja

.

.

-10%
Ja sam ja

Ja sam ja

Cijena: 5,29 EUR
Cijena s popustom: 4,76 EUR

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,29 EUR

Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Ja sam ja idealna je knjižica koja će pomoći djeci da upoznaju sebe,  svoju obitelj i prijatelje i istraže svijet oko sebe.

 

Ideja za ovu knjižicu potekla je iz dugogodišnjeg neposrednog rada s djecom u vrtiću i rada s potencijalno darovitom djecom.

Ja sam jakod djece razvija bolju sliku o sebi, jača samopouzdanje i kroz nju dijete upoznaje sebe, a ujedno je i uspomena na vesele vrtićke dane djeci koja odlaze u školu. Otvaranjem knjižice dijete se uvijek vraća u bezbrižne dane djetinjstva u kojima je osjećalo sigurnost, toplinu i sreću.

                                                                                                                 autorice

 

Djeca na zabavan način ispunjavaju knjižicu kao podsjetnik na dane provedene u vrtiću kroz igru slovima, bojama, riječima i pojmovima. Knjižica će uvijek buditi sjećanja na djetinjstvo. Lijepo ukomponirano s Vilinskom učilicom i Vilinskom crtalicom.

    Jelena Šošić, odgojiteljica

 

Svako dijete je jedinstveno i po nečemu se razlikuje od svih drugih. Sukladno tome logično je postaviti pitanje zašto se to ne bi zabilježilo i pohranilo kao trajna uspomena. Idealan način za to je knjižica Ja sam ja u kojem su obuhvaćene sve važne stvari za svako predškolsko dijete. Simpatične i lijepe ilustracije potiču mališane na savjesno ispunjavanje svake stranice, a kada narastu uvijek će moći zaviriti u svoje djetinjstvo i prisjetiti se lijepih dana provedenih u vrtiću. Osim što može poslužiti kao lijep i unikatan dar, korisna je i za bolje razumijevanje samoga sebe.

Diana Dörma Duvnjak, mag. psih.

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Biblioteka
Vilinska biblioteka
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
48
Godina izdanja
2016
Dimenzije
29,7 x 21
ISBN
978-953-303-962-6

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn