0
Proizvod -
0,00 EUR
0
Košarica
Nemate više artikala u košarici
Ukupno (s PDV-om)
0,00 EUR
Uključeni porezi
0,00 EUR
.
.
Dubrovački komini je knjiga o povijesti gastronomije Dubrovnika i okolice. Tekstovi koji se odnose na povijest prehrane pisani su na temelju kvalitetne literature i izvora, sadržavaju bilješke s preciznom bibliografskom uputom. Uz popratne arhivske fotografije. Podaci o jelima i običajima skupljeni u ovoj knjizi obuhvaćaju razdoblje od renesanse do današnjih dana. To je knjiga koja se može čitati kao zapis o hrani i uz nju vezane običaje u prošlosti, ujedno to je knjiga u kojoj će te pronaći zanimljive, tradicionalne recepte. Kroz priče i recepte spoznat će te da tradicija ipak još uvijek živi.
Podaci
- Nakladnik
- Vlastita naklada
- Uvez
- Tvrdi uvez
- Jezik
- hrvatski
- Broj stranica
- 584
- Godina izdanja
- 2021
- Dimenzije
- 16,5 x 24,5
- ISBN
- 9789535743002