Skinite naočale i progledajte

.

.

Skinite naočale i progledajte

Cijena: 89,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Ova knjiga, koju je Jacob Liberman prvotno naslovio VIDJETI, mnogo je više od savjeta bivšeg optometričara vezanih uz vid. Ona predstavlja duboko transformiran pristup širem području vida. Ljudska vrsta prolazi kroz dosad nezabilježenu tranziciju, a među tim promjenama i proširenje čovjekove percepcije preko ograničenja koja predstavlja pet osjetila. Ova knjiga govori o proširenom iskustvu „ vida „ to jest daje širi kontekst vida u kojemu se uspostavlja očni vid. Ona je korisna za sve pojedince čija svijest o sebi nadilazi identitet izgrađen na vlastitim tjelesnim sposobnostima, a ne samo za osobe koje nose naočale. Libermanova teze „ što se više trudiš, to manje vidiš „ u srži znači da ova knjiga nema nikakve veze s naočalama i vidom. Njegove „ vježbe „koje se zapravo sastoje od igre, dodiruju inteligenciju kojoj intelekt ne može pristupiti. Ova će knjiga otvoriti oči svakome zainteresiranom da gleda na drugačiji način.

DR. JACOB LIBERMAN doktorirao je optometriju na fakultetu Souther College of Optometry, a dodjeljen mu je i doktorat iz znanosti o vidu za njegov pionirski rad na području fototerapije. Bivši je predsjednik Koledža sintoničke optometrije, a trenutno je predsjednik uprave Universal Light Technology, Ltd. sa sjedištem u Aspenu u Coloradu, koja se bavi istraživanjem, razvojem i edukativnim seminarima na području fototerapije i fototerapijskih uređaja.
Od 1973. godine dr. Liberman je učinkovito primijenio svoje metode na više od trideset tisuća pacijenata, a putem brojnih predavanja i seminara svoja je otkrića podijelio sa tisućama sudionika diljem svijeta.
Dr. Jacob Liberman pionir je na području terapijske primjene svjetlosti i boje te njihova odnosa s ljudskom sviješću i osobnom preobrazbom. Njegova prva knjiga SVJETLOST: LIJEK BUDUĆNOSTI ( Zagreb, AGM 2009. ) smatra se pionirskim djelom na području tehnologije prosvjetljenja.

Podaci

Nakladnik
AGM
Biblioteka
Obelisk
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
259
Godina izdanja
2010
Dimenzije
16,00 x 22,00

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn