Melem za dušu - Canfield, Hansen, Newmark - Knjižara Ljevak

.

.

Melem za dušu

Melem za dušu

111 priča koje će vas dirnuti u srce i razgaliti vam dušu

Cijena: 119,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Kada su prije više od četvrt stoljeća Jack Canfield i Mark Victor Hansen, dvojica tada najpoznatijih američkih motivacijskih govornika, odlučili objaviti knjigu Melem za dušu, nisu ni slutili da će ona postati jedna od najprodavanijih i najčitanijih knjiga iz samopomoći svih vremena. Ta njihova zbirka priča o stvarnim ljudima koji su se pozitivnim razmišljanjem izvukli iz teških situacija, preoblikovali živote i poboljšali odnose s drugima, postala je svjetski bestseler gotovo odmah po objavljivanju i pomogla je mnogima da pronađu životno nadahnuće.

Dvadeset godina nakon prvog izdanja knjige, Jack Canfield i Mark Victor Hansen odlučili su svojim predivnim, bezvremenim pričama, prevedenima na više od 40 jezika i objavljenima u više od stotinu svjetskih zemalja, dodati dvadeset novih nadahnjujućih priča koje naglašavaju moć pozitivnog razmišljanja u svakodnevnom životu. Na taj su način željeli ovu svoju međunarodnu uspješnicu učiniti važnim, korisnim i iznimnim djelom za idućih dvadeset godina. A originalne priče za ovo novo dopunjeno izdanje knjige Melem za dušu napisali su i neki od najboljih mislilaca i autora našeg vremena, kao što su Deepak Chopra, dr. Mehmet Oz, don Miguel Ruiz te mnogi drugi.

Knjiga Melem za dušu lijek je za uživanje u životu koji će vam pomoći da slijedite svoje srce i vjerujete u sebe i svoje snove te da izvučete najviše iz sebe, a isto tako i da svoje spoznaje i otkrića podijelite s onima do kojih vam je najviše stalo.

Priče koje će vas naučiti da vam moć pozitivnog razmišljanja može promijeniti život.

Podaci

Nakladnik
Stilus knjiga d.o.o.
Jezik
hrvatski
Broj stranica
390
Godina izdanja
2021
Dimenzije
13,6 x 20,5
Prevoditelj
Marija Jurić, Vjekoslav Čulo
ISBN
9789538347351

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn