Japanski ljubavnik

.

.

Japanski ljubavnik

Cijena: 17,13 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Godina je 1939. Nad Poljskom se nadvija sjena nacizma i mladu Almu Belasco roditelji šalju na sigurno, u tetinu raskošnu palaču u San Franciscu. Dok ostatak svijeta nezaustavljivo srlja u rat, Alma upoznaje Ichimeija Fukudu, mirna i povučena sina obiteljskog vrtlara Japanca. Među njima se, daleko od tuđih očiju, rađa nježna ljubavna veza.

Nakon japanskog napada na Pearl Harbor, sudbina okrutno razdvaja dvoje mladih. Poput tisuća američkih Japanaca, Ichimei će s obitelji završiti u logoru pod upravom američke vlade. Alma i Ichimei sretat će se cijeli život, svaki put u drukčijim okolnostima, ali svoju će ljubav skrivati do samoga kraja.

Roman "Japanski ljubavnik" Isabel Allende u široku rasponu obuhvaća nekoliko generacija i kontinenata, bavi se pitanjima identiteta, napuštanja, otkupljenja i nedokučivim utjecajem sudbine. Napisan s velikom pomnjom prema povijesti i vjerodostojnim uvidom u duševne borbe likova, po čemu je Isabel Allende glasovita još od slavnog prvijenca "Kuća duhova", ovaj je roman duboko dirljiva posveta stalnosti ljudskog srca u vječnim previranjima svijeta.

"Japanski ljubavnik" prožet je istim bujnim duhom koji je prodao 65 milijuna primjeraka Allendeičinih knjiga diljem svijeta... pravo ga je zadovoljstvo preporučiti."

The Washington Post

"Bajka od romana... Kao i u ostalim prozama Isabel Allende, u ovoj knjizi susrećemo bogatu galeriju likova."

New York Times Book Review

Podaci

Nakladnik
Vuković i Runjić
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
272
Godina izdanja
2019
Dimenzije
15 x 23
Prevoditelj
Tamara Horvat Kanjera
ISBN
9789532861891