Mentalni trening – priručnik za trenere - Knjižara Ljevak

.

.

Mentalni trening – priručnik za trenere

Mentalni trening – priručnik za trenere

Otkrijte kako razvijati izvrsnost kod sportaša

Cijena: 14,87 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Trener koji uči je trener koji napreduje.

Ovaj priručnik sastavljen je nakon 10 godina učenja i svakodnevnog praktičnog rada sa sportašima. Sadrži najkonkretnije tehnike i alate koje i sami primjenjujemo u radu, s uputama o primjeni, a ne samo teoretskoj pozadini. Priručnik vas vodi kroz proces mentalne pripreme i daje vam konkretne upute, ŠTO, ZAŠTO I KAKO koristiti Mentalni Trening i uklopiti ga u svoj rad, bez obzira radite li s profesionalnim ili amaterskim sportašima, djecom ili rekreativcima.

Ako ste trener koji želi svakodnevno učiti i rasti, te postizati izvrsnost kod svojih sportaša, alati koje ćete pronaći u ovom priručniku zasigurno će vam u tome pomoći. Kroz priručnik ćete naučiti kako motivirati svoje sportaše, razviti fokus, te upravljati emocijama u trenucima kada je to najvažnije.

Kome je priručnik namijenjen?

Iako je je prije svega namijenjen sportskim i kondicijskim trenerima, koristan je svima koji svakodnevno rade sa sportašima i rekreativcima – fitnes trenerima, osobnim trenerima, psiholozima. Naravno, ovaj će priručnik poslužiti i sportašima koji žele dodatno poraditi na svojoj mentalnoj pripremljenosti.

Što dobivate u ovom priručniku?

50 konkretnih alata koji će pomoći vama i vašim sportašima u razvoju izvrsnosti. Sinergija motivacije, fokusa, odnosa i upravljanja emocijama potaknut će razvoj mentalnog fitnesa kod svakog sportaša, a ovaj priručnik otkrit će vam tajnu postizanja takve sinergije.

Zašto kupiti priručnik?

Ovaj jedinstveni priručnik izbjegava teoretiziranje i usmjerava se na praktičnu primjenu. Plod je dugogodišnjeg iskustva i sadrži provjerene metode Mentalnog Treninga koje koriste uspješni sportaši i osvajači olimpijskih medalja. Alati u ovom priručniku omogućit će vam samostalan rad na mentalnoj pripremi svojih sportaša.

Podaci

Nakladnik
Mental training center d.o.o.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
125
Godina izdanja
2017
Dimenzije
15 x 21
ISBN
9789535961000

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn