Smjehuljice u zemlji mrguda - Knjižara Ljevak

.

.

Smjehuljice u zemlji mrguda

Smjehuljice u zemlji mrguda

Sedam veselih drama za djecu i dvije priče ulovljene mobitelom

Cijena: 16,73 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

U ovoj knjizi naći ćete istodobno i zabavne i smiješne i mudre dramske tekstove Hrvoja Zalara, prema kojima su nastale kazališne predstave – u Kazalištu Prijatelj, Kazalištu Smješko, Teatru Naranča, a jedna je ekranizirana za televiziju.

Djevojčica Sanja zvana Bogica, premda nema skupih igračaka, smišlja predivne igre sa svojim tatom. U svoj svijet pozvat će Lorenu koja o tome ništa ne zna. Naći ćete i Martina koji je u borbi s divom Alojzijem Lopuževskim shvatio kako je opasno biti neuredan. Jedna Lara će se sresti s tajnovitim životinjama, našim sudruzima na ovome divnome planetu. pravoj Zemlji Čudesa. Smjehuljica će, pak, Mrgudu pokazati da je smijeh pravi lijek, čak i kad ti je najteže.

U knjizi ćete pronaći i dramatizacije klasičnih djela Hansa Christiana Andersena, Mate Lovraka i Sunčane Škrinjarić koje je Hrvoje jako, jako volio u djetinjstvu. Njihovim djelima dao je mogućnost da se odigraju i na sceni. Ova knjiga donosi i posebnu poslasticu: dvije “strašne” priče za laku noć koje su voljele slušati Lara, njezina prijateljica Dunja i njen psić Dama (zvan Čumpica). Priče o princezi Šmrkljici i vitezu Prdizveku bile bi zanavijek izgubljene da nisu slučajno “ulovljene” mobitelom. Ostao je uključen dok je Hrvoje pred počinak smišljao priče za svoje malo društvo, u ljetnim večerima. Nenadano su otkrivene i spašene! Uživajte u njima!

Podaci

Nakladnik
Srednja Europa
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
229
Godina izdanja
2022
Dimenzije
17 × 24
ISBN
978-953-8281-62-4

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn