Temeljni tečaj vjere

.

.

Temeljni tečaj vjere

Za obitelji, mlade, zajednice i skupine
Cijena: 85,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Ovaj jedinstveni priručnik sabrao je u jednoj knjizi važne vjerske sadržaje u obliku jednostavnoga i privlačnoga vjerskog tečaja za obitelji, mlade, kao i za župne i molitvene zajednice. Utemeljen je na Bibliji i Katekizmu Katoličke Crkve, a obogaćen je i probranim citatima crkvenih pisaca i duhovnih autora, kao i poticajima za raspravu i razmišljanje. Uz vjerske teme u zadnjem se dijelu obrađuju i druge ključne životne stvarnosti kao što su bračne i psihološke teme.

S takvim sveobuhvatnim sadržajem Temeljni tečaj vjere vrlo je prikladan za osobno i skupno proučavanje, nastavu župskoga vjeronauka, za pripravu za sakramente krizme, krštenja odraslih itd.
 

"Priručnik će biti od velike koristi ponajprije vama, drage obitelji, za razgovor o vjeri, kao i o crkvenim i nekim temama iz svakodnevnoga bračnoga i obiteljskog života… Ovaj će priručnik koristiti i svim pastoralnim djelatnicima u bračno-obiteljskom pastoralu, vama, draga braćo svećenici, za organizaciju susreta sa skupinama bračnih parova, vama, dragi vjeroučitelji i katehete, u vašem nastojanju da što kvalitetnije naviještate Radosnu vijest evanđelja, te vama, dragi župni suradnici u pastoralu braka i obitelji."

Iz Predgovora, mons. Marin Srakić,
nadbiskup đakovačko-osječki,
predsjednik Hrvatske biskupske konferencije

Podaci

Nakladnik
Verbum
Biblioteka
Posebna izdanja
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
304
Godina izdanja
2010
Dimenzije
14,50 x 21,50
ISBN
978-953-235-225-2

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn