Što očekivati prije trudnoće

.

.

Što očekivati prije trudnoće

Cijena: 150,00 HRK
Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

 

Potpuni plan pripreme za začeće   -  Koliko često bismo trebali imati spolne odnose da bih zatrudnjela? - Trideset i sedam mi je godina. Znači li to da ću teže zatrudnjeti? - Moja tjelesna težina je prekomjerna – utječe li to na moje izglede da zatrudnim? - Čula sam da određeni položaji mogu pomoći začeću? - Može li određena hrana pomoći da zatrudnim?  

Iz pera autorice svjetskog bestselera o trudnoći stiže neprocjenjivo vrijedan prvi korak: sve što morate znati prije trudnoće kako biste se bolje pripremili za najzdraviju trudnoću i za najzdravije dijete – te što će vam pomoći da što prije začnete dijete o kojemu sanjate.   

Kako se upustiti u spolni odnos kako bi došlo uspješnog začeća (od odabira trenutka do položaja i logistike) te održavati uzbudljivost "spolnog odnosa na zahtjev"? Koja je hrana najbolja za plodnost? Kako da svoje tijelo dovedete u najbolje moguće stanje za buduće dijete? Kako prilagoditi način života? Kada potražiti pomoć u pogledu plodnosti, uz najnovije informacije o Clomidu, izvantjelesnoj oplodnji i još mnogočemu. Savjeti za muškarce koji žele postati očevi i planer plodnosti koji će vam pomoći da vodite bilješke o svemu što se zbiva dok nastojite zatrudnjeti.  

Knjiga Što očekivati prije trudnoće, prepuna praktičnih i umirujućih savjeta, obvezan je priručnik za sve buduće roditelje.

Podaci

Nakladnik
V. B. Z.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
255
Godina izdanja
2011
Dimenzije
15,50 x 23,50
ISBN
9789533042886

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn