Velika knjiga priča s Voćne farme | Heather Amery | Knjižara Ljevak

.

.

Velika knjiga priča s Voćne farme | Knjižara Ljevak

Velika knjiga priča s Voćne farme

Ilustrirao: Stephen Cartwright

Cijena: 28,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

U ovoj očaravajućoj velikoj knjizi skupljeno je svih 20 izvornih priča s Voćne farme. Kao i uvijek, na svakoj stranici skriva se žuta patkica. Možeš li je naći? Duhovite zgode mališana Dore i Jurice, psa Hrđe, praščića Repića, ovčice Vunke i mačića Zvončića nastavljaju razveseljavati i obogaćivati živote novih naraštaja mališana i njihovih obitelji.

Priče s Voćne farme zamišljene su da djeca i roditelji u zajedničkom druženju podijele uzbuđenje svladavanja prvih čitateljskih koraka. Kako bi se mališanima osigurao uspjeh u početnom čitanju, tekst je napisan u suradnji sa stručnjacima za razvoj govora. Posebna razvojna struktura priča s Voćne farme omogućuje da u ovim pričama jednako uživaju djeca različite dobi, mališani od 2-3 godine, ali i stariji predškolci koji su već zakoračili u svijet samostalnog čitanja. Priče s Voćne farme svojim razumljivim tekstom i jasnim ilustracijama pružaju djeci upravo ono što im je razvojno potrebno u svakoj dobi.

ILUSTRACIJE: Jasne i emotivne ilustracije precizno prikazuju sve što se nalazi u tekstu i omogućuju djetetu da s lakoćom prati radnju, odnosno podupiru razumijevanje. Čitajući djetetu pojedinu priču uvijek možete pažljivo razgledavati svaku ilustriranu stranicu, a dijete će u na svakoj ilustraciji ugledati upravo ono što ste mu pročitali. Upravo zato ilustracije snažno podupiru razumijevanje pročitanog na svakoj stranici.

Podaci

Nakladnik
Planet Zoe
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
328
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
21,5 x 21,5 cm
Prevoditelj
Dunja Flegar
ISBN
9789533571393