Farmakologija

.

.

Farmakologija

Farmakologija

Cijena: 729,75 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Najnovije, peto izdanje Farmakologije ne svodi se samo na klasični opis djelovanja lijekova, nego obrađuje mehanizme njihova djelovanja na staničnoj i molekularnoj razini. Na početku svakoga poglavlja autori daju sažetke važnih fizioloških i biokemijskih procesa, a na marginama su istaknuti najvažniji pojmovi kako bi olakšali snalaženje u građi. Kemijske strukture lijekova dodatno su pojašnjene brojnim dijagramima u boji, fotografijama i tablicama. Farmakologija je sveučilišni udžbenik u Americi i Velikoj Britaniji.

Farmakologija, znanstvena disciplina koja se bavi djelovanjem lijekova na organizam, danas se sve više razvija zahvaljujući golemim ulaganjima u znanstveno-istraživačke projekte i farmaceutsku industriju.

H. P. Rang je profesor emeritus farmakologije na University Collegeu u Londonu. M. M. Dale je profesor na odsjeku za farmakologiju na Sveučilištu u Oxfordu i predavač na University Collegeu u Londonu. J. M. Ritter predaje kliničku farmakologiju na King’s Collegeu u Londonu. P. K. Moore je profesor farmakologije na Nacionalnom sveučilištu u Singapuru.

Podaci

Nakladnik
Golden marketing - Tehnička knjiga
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
797
Godina izdanja
2006
Dimenzije
22,5 x 28
ISBN
953212201

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn