50 ideja za bojenje zidova

.

.

50 ideja za bojenje zidova

Jednostavne tehnike za dekoriranje prostora

Cijena: 139,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Ovaj priručnik prikazuje kako možete na zidovima u svom domu samostalno stvoriti zanimljive stilske efekte bojom, koje možete vidjeti u časopisima o uređenju interijera.

Današnje tehnike dekorativnog bojenja zidova će preobraziti svaku prostoriju svojim zanimljivim uzorcima, primamljivim bojama i bogatim teksturama. "50 ideja za bojenje zidova" vam pokazuje kako možete ovu čaroliju postići i sami. Pedeset ideja uključuje tehnike koje koriste posebne aplikatore, lažno finiširanje koje oponaša gotovo sve materijale od kamena do tkanine, smione geometrijske oblike i raznolike zidne ukrase. Možete postići najrazličitiji izgled pomoću svake metode, jednostavno mijenjajući boju ili aplikatore.

Iako neke tehnike zahtijevaju posebne alate za bojenje, brojnima su potrebni samo običan kist i valjak za bojenje ili uobičajeni predmeti (na primjer, folija sa zračnim mjehurićima). Sa pedeset različitih mogućnosti, lako ćete odabrati tehniku bojenja koja je najbolja za vaš sljedeći dekorativni projekt.

Uvod za svaku tehniku daje vam savjete o dekoraciji i praktične informacije koje će vam pomoći u odluci.Za svaku tehniku bojenja zida prikazan je veliki uzorak konačnog izgleda. Potom je tehnika objašnjena i prikazana fotografijama korak po korak. Slijedite upute i fotografije i bit ćete uspješni čak i ako nemate nikakvog iskustva sa bojenjem.

U posljednjem dijelu knjige se nalazi poglavlje o osnovama bojenja poput vrsta boja, pripreme zida (koja je važna), te rada sa kistom i valjkom.

Podaci

Nakladnik
Veble commerce
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
128
Godina izdanja
2009
Dimenzije
21,00 x 27,50
ISBN
978-953-251-094-2

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn