Šarm i špijunaža

.

.

Šarm i špijunaža

Šarm i špijunaža

Škola za dame - knjiga prva
Cijena: 99,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Lako je naučiti dobar naklon. No naučiti nakloniti se i pritom baciti nož sasvim je druga stvar. Dobro došli u Školu za ubojite dame!

Sophronia je za svoju majku prava muka. Više je zanima rastavljanje satova i penjanje po drveću nego lijepo ponašanje, a obitelj se nada da javnost neće morati gledati njezin grozomoran naklon. Gospođa Temminnick očajnički želi da njezina kći postane prava dama pa Sophroniju upisuje u Akademiju mademoiselle Geraldine za izvrsne mlade dame.

No Sophronia ubrzo shvati da ta škola nije ono čemu se njezina majka nadala. U školimademoiselle Geraldine mlade djevojke uče kako postati dame..., ali ubojite. Naravno, uče o plesu, odijevanju i lijepome ponašanju, ali i o tome kako špijunirati i služiti se najlukavijim spletkama i diverzijama – dakako, sve na ljubazan način. Sophroniju i njezine prijateljice čeka uzbudljiva prva godina školovanja.

Prva knjiga iz serije romana za mlade nevjerojatno je uzbuljiva avantura o cepelinima, robotima, vukodlacima, vampirima i mladim damama koje će napraviti sve najneobičnije poteze kako bi dobile ono što žele.

I SIGURNO JE SAMO JEDNO – OVO JE PRIČA KAKVU JOŠ NISTE ČITALI!!

Podaci

Nakladnik
Lumen
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
256
Godina izdanja
2013
Dimenzije
15 x 23
ISBN
9789537829933

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn