Milovati psihu

.

.

Milovati psihu

Tajne nježnog dodira
Cijena: 14,60 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Nježnim milovanjam određenih dijelova tijela oslobađaju se hormoni koji opuštaju ili oni, koji potiču aktivnost ili euforiju. Ovim programom vježbanja Franz Benedikter pokazuje kako se masažom sebe i partnera, koja je više nježni dodir, može pozitivno djelovati psihom na tijelo.
Kako potvrđuju najnovije znanstvene spoznaje, dodiri kože potiču hormonalne reakcije. Endorfini potiču osjećaje sreće, povećavaju radnu sposobnost, potiču želju za životom i osjetilnim zapažanjem. Taj novi program uvodi u novo doba nježnosti. Nježnost je prije svega tjelesni kontakt, osjećanje topline i blizine.
Život bez milovanja je samo polovica življenja. Može se živjeti bez nježnosti, ali se pritom ne može biti sretan. Koga se dulje vrijeme ne dodiruje i ne miluje manje je otvoren, manje je srdačan, čak se ponekad plaši ljudi.
Zdrav čovjek osjeća veliku čežnju za dodirom. Senzitivni dodiri djeluju vrlo opuštajuće i istovremeno su putena iskustva.
Franz Benedikter je psiholog i ima praksu u blizini Rima. Svojim klijentima pomaže terapijom dodira i to pojedinačno i u grupama, da prodube kontakt sa svojim tijelom i stvore najbolju moguću hormonalnu bazu za zdrav, sretan i opušten život.

Podaci

Nakladnik
Škorpion
Biblioteka
Biblioteka Novi vidici
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
142
Godina izdanja
2008
Dimenzije
13,00 x 20,50
ISBN
978-953-289-009-9

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn