Ozdravljenje duše | Fabio Rosini | Knjižara Ljevak

.

.

Ozdravljenje duše | Knjižara Ljevak

Ozdravljenje duše

Put nutarnjega i afektivnog iscjeljenja

Cijena: 15,95 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

U svom novom bestseleru Ozdravljenje duše poznati duhovni autor don Fabio Rosini predlaže osobni (a time i univerzalni) put iscjeljenja nutarnjega i afektivnog života.

Tko od nas ne treba emotivno iscjeljenje, ozdravljenje od naših kompleksa, od naših rana i od svega što nas drži zakočenima i onemogućuje nam da živimo sretan život?

Jednostavnim jezikom, izravnim i vrlo privlačnim stilom don Fabio nas vodi na put ozdravljenja duše, namijenjen svima koji žele otkriti vlastitu nutarnju urođenu ljepotu počesto zamagljenu problemima, prekrivenu strahovima i lažima.

Vodič kroz tri etape ovoga jedinstvenog duhovnog putovanja – dijagnozu, ozdravljenje i očuvanje zdravoga života – jest žena koja je bolovala od krvarenja iz Evanđelja po Marku, a čiji se susret s Isusom i njezino čudesno ozdravljenje postavljaju kao paradigma i simbol svakoga procesa iscjeljenja.

Naučit ćemo kako da nas ne baci u potištenost i očaj sve ono što nas muči u našoj nutrini, našoj prošlosti i sadašnjosti, nego da to u nama probudi želju da „dotaknemo“ Onoga koji iscjeljuje. Doživjet ćemo snagu koja dolazi iz njega, iz njegova života koji nas preobražava. Jednom iscijeljeni, brinut ćemo se o sebi na pravi način, ponizno se suočavati sa svojim slabostima i stalno hoditi u miru.

Podaci

Nakladnik
Verbum
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
260
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
205 x 135
Prevoditelj
Ivan Nekić
ISBN
9789532358391