Tražite i dano vam je

.

.

Tražite i dano vam je

Kako ostvariti svoje želje

Učenje Abrahamovo

Cijena: 119,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Knjiga Tražite i dano vam je Esther i Jerryja Hicksa, prvi put objavljena 2004. godine, postala je uspješnica samo nekoliko tjedana po objavljivanju.

Knjiga Tražite i dano vam je te Abrahamova učenja bili su nadahnuće za film Tajna, kao i za opčinjenost zakonima privlačenja. Brojni vodeći duhovni učitelji te učitelji osobnog razvoja hvale je kao jednu od najvažnijih knjiga našeg vremena. Mnogima je promijenila život. Primjena 22 moćna procesa opisana u ovoj knjizi pomoći će vam ostvariti promjenu. Pred vašim će očima nastati posve nov svijet.

Ova knjiga, koja predstavlja učenja nefizičkog entiteta Abrahama, pomoći će vam naučiti ostvarivati vlastite želje kako biste živjeli radosnim i ispunjenim životom kakav zaslužujete.

Čitajući ovu knjigu, shvatit ćete kako univerzalni zakoni koji upravljaju vašom stvarnošću utječu na vaše odnose, zdravlje, financije, karijeru i drugo te ćete otkriti moćne procese koji će vam pomoći teći s pozitivnim tijekom života. Vaše je prirođeno pravo živjeti životom ispunjenim svime što je dobro – a ova knjiga pokazat će vam kako to postići u svemu!

Podaci

Nakladnik
Mozaik knjiga
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
364
Godina izdanja
2019.
Dimenzije
12.5*18.8
Prevoditelj
Aleksandra Barlović
ISBN
9789531425735

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn