Jezero od riječi - Knjižara Ljevak

.

.

Jezero od riječi

Jezero od riječi

Cijena: 129,90 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Od kad je prvi put objavljen 2020. godine, roman Jezero od riječi Emily Henry ne silazi s međunarodnih ljestvica najprodavanijih djela. Lepršav i duhovit prijevod Aleksandre Barlović oduševit će sve one u potrazi za šarmantnim likovima, iskričavim dijalozima i sretnim završetcima.

January je autorica popularnih ljubavnih romana. Gus je autor “ozbiljnih” knjiga koje kritika obožava. U njenim se romanima svi zaljubljuju i žive sretno do kraja života. U njegovim su romanima svi nesretni i na kraju umiru. Ona je (usprkos nedavnim događajima koji to ozbiljno dovode u pitanje) beznadno romantična. On je uvjeren da je ljubav bajka. Oni nemaju ništa zajedničko, osim činjenice da stanuju jedno do drugoga te da su ostali bez književnog nadahnuća.

Kako bi potaknuli kreativnost, January i Gus sklapaju neobičan dogovor: ona će napisati remek-djelo “ozbiljne” književnosti, a on lepršavu ljubavnu priču. Pritom će se međusobno poučavati: on će nju voditi na intervjue s bivšim članovima kulta (naravno, što drugo?), a ona će za njega organizirati posjet zabavnom parku i maraton romantičnih komedija. Do kraja ljeta oboje će dovršiti knjige i nitko se neće zaljubiti. Ni slučajno. Jer to bi bio grozomoran klišej, zar ne?

Podaci

Nakladnik
Mozaik knjiga
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
345
Godina izdanja
2022
Dimenzije
14 x 20
Prevoditelj
Aleksandra Barlović
ISBN
9789531432467

Možda će Vam se i ovo svidjeti

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn