Nađi svoju sreću - Knjižara Ljevak

.

.

Nađi svoju sreću

Nađi svoju sreću

Cijena: 14,50 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Sreća je naprosto predivna! No proživljavaš li katkad tugu, ljutnju ili strah? Naravno, svi to osjećamo s vremena na vrijeme. Ipak, uz malu pomoć ljenjivca Lea i tebi dragih osoba, uvijek postoji način da iznova NAĐEŠ SVOJU SREĆU!

Prepuna živahnih ilustracija i praktičnih ideja, ova razigrana i maštovita kreacija autorice Emily Coxhead jedinstveni je dragulj u svijetu slikovnica koji pomaže djeci razviti emocionalnu vještinu koja će im biti od doživotne koristi.

Svi težimo tome da se osjećamo sretno i staloženo, a najviše smo sretni kada u našoj obitelji vlada sklad i sreća, te kada su djeca mirna, zadovoljna sobom i dobro raspoložena. No biti stalno sretan i smiren naprosto je nemoguće. Svakodnevno, u najrazličitijim situacijama, naši mališani proživljavaju cijelu paletu, a katkad i buru emocija. U ovoj slikovnici na jednostavan i vrlo slikovit način, uz pomoć lika ljenivca, autorica objašnjava svaku emociju koja ih zna povremeno snaći i pokazuje im što učiniti da se oraspoložimo, odnosno izađemo iz tog osjećaja sretniji i jači. Slikovnica uči nas, i male i velike, kako se osloniti na samoga sebe - na svoj unutarnji svijet, tako i svoje najbliže - obitelj i ljude koji nas vole. Jednostavne riječi i tople ilustracije ove slikovnice doslovno svakom stranicom potiču roditelja i dijete na dubok razgovor o osjećajima. Svaki roditelj želi znati kako se njegovo dijete osjeća, što se u njemu događa kada je tužno, ljutito, uplašeno, uznemireno, usamljeno i pomoći mu da svaki dan iznova, nađe svoju sreću; da upozna moć vlastite mašte, snagu svog srca i misli, ali i zna da smo tu za njega, da nam se uvijek može obratiti, povjeriti i da je voljeno, zaštićeno i sigurno u našem zagrljaju. Iako je namijenjena prvenstveno djeci mlađe dobi, od 3 do 8 godina, ova je slikovnica blagotvorna za cijelu obitelj.

Podaci

Nakladnik
Planet Zoe
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
32
Godina izdanja
2023
Dimenzije
27 x 27
Prevoditelj
Dunja Flegar
ISBN
9789533571065

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn