.

.

Stvoreno da traje

Stvoreno da traje

Uspješne navike kompanija s vizijom
Cijena: 240,00 HRK
Količina

„Poslovna studija koja osvješćuje, jedna od najboljih poslije knjige In Search of Excellence.“
– Kevin Maney, USA Today

U ovom klasičnom bestseleru Collins i Porras traže odgovor na pitanje po čemu se istinski iznimne kompanije razlikuju od drugih i koje su zajedničke postupke i običaje te tvrtke održavale u čitavoj svojoj povijesti.
Kad bismo ovu knjigu ponovno pisali 2095, kažu autori, pronašli bismo iste osnovne elemente koji najtrajnije i najuspješnije kompanije razlikuju od ostalih. Veliki teški smioni ciljevi, kulture poput kulta, evolucija putem eksperimentiranja, upravljački kadar odgojen u kući i trajno samousavršavanje – sve su to dokazane metode za očuvanje biti i poticanje napretka.
Knjiga Stvoreno da traje pruža cjelovit predložak za izgradnju organizacija koje će napredovati još dugo u 21. stoljeću i poslije.

„Stvoreno da traje je od one vrste knjiga koje smjesta stvaraju snažan dojam; takvu knjigu glavni direktori kupuju na desetke, možda stotine. Tu su lekcije koje treba naučiti, za glavne direktore, menadžere i poduzetnike podjednako. Ako želite izgraditi svoju organizaciju tako da potraje, možete to učiniti, a ova knjiga dat će vam dobar okvir za to.“
– Jim Schelle, City Business

Podaci

Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
430
UDK
658
Godina izdanja
2009
Dimenzije
36
ISBN
978-953-6920-22-8

Proizvod trenutno nema recenzija korisnika