Najbolja knjiga o tržištu: Eamon Butler

.

.

Najbolja knjiga o tržištu

Kako se ponašati i uspjeti na tržištu

Cijena: 13,26 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Ova knjiga promijenit će vaš pogled na svijet u kojem živite i pomoći vam da se uspješno nosite sa svim tržišnim izazovima s kojima se susrećete dok upravljate svojom tvrtkom.
 
Kako možemo iskoristiti svoje resurse te uz usavršavanje i razmjenu postati zemlja s visokim BDP-om? Kako najsiromašnije zemlje mogu postati zemlje s bogatim i uspješnim gospodarstvom? Zašto svjetske vlade, kako bi "poboljšale" i "uredile" tržišta, uvode mjere koje ometaju slobodnu trgovinu i privatno vlasništvo?
Što je to "slobodno tržište" i zašto je ono najučinkovitiji i najmoralniji ekonomski sustav?
Kako nam cijene pomažu da otkrijemo što na tržištu nedostaje i usmjerimo se na ona tržišta na kojima će naš rad biti najbolje nagrađen?
 
Odgovore na ova i mnoštvo drugih pitanja naći ćete u „Najboljoj knjizi o tržištu“ dr. Eamonna Butlera, uglednog britanskog ekonomista, ravnatelja i suosnivača Instituta Adam Smith.
 
Primjerima iz svakodnevnog života autor nam objašnjava kako tržišta koja već postoje, kao i ona koja još nisu stvorena ali su nam potrebna, mogu svijet učiniti bogatijim i boljim mjestom za život i rad.

Podaci

Nakladnik
V. B. Z.
Biblioteka
Stručno- popularna biblioteka
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
152
Godina izdanja
2013
Prevoditelj
Julijana Jurković
ISBN
9789533041131