Kataklizma

.

.

Kataklizma

Cijena: 220,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Knjiga „Kataklizma“ predstavlja proboj ogromnih proporcija – novo razumijevanje kozmičkih događaja u nedavnoj geološkoj prošlosti Zemlje.
Ova multidisciplinarna znanstvena studija bavi se dokazima velike globalne katastrofe koja se dogodila prije samo 11500 godina. pomicanja kore, podrhtavanja Zemljine osi, masovna izumiranja, podizanje planinskih lanaca, dizanje i sažimanje kopnenih masa, gigantske vulkanske erupcije i potresi – svi oni ukazuju da se zbio fatalni sudar s kozmičkim posjetiteljem. obilni geološko, biološki i klimatološki dokazi tog zastrašujućeg događaja stavljaju pod pitanje mnoge geološke teorije i bude sjećanja na našu pravu, ne tako daleku prošlost.

Iza kataklizme koja je uništila svijet prije dvanaest tisuća godina malo je ostalo – tek par stotina mitova razbacanih diljem svijeta koji su od ostataka tadašnjeg čovječanstva stigli do nas usmenom, a kasnije i pismenom predajom. Uzbudljiva knjiga „Kataklizma“ vodi čitatelja kroz brojne i danas vidljive geološke i biološke tragove te kataklizme, koji se nalaze svuda oko nas. dva vrsna stručnjaka s Cambridgea i Oxforda, geolog i paleontolog, nude i odgovor na zagonetku što je uništilo svijet i dovelo čovječanstvo na rubu izumiranja u tom davnom, zaboravljenom događaju.

Podaci

Nakladnik
AGM
Biblioteka
Obelisk
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
582
Godina izdanja
2013
Dimenzije
16 × 22

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn