Duhovna promišljanja

.

.

Duhovna promišljanja

Cijena: 129,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Duhovnost se u ovoj knjizi razumije kao najnaprednija čovječnost ispunjena ljepotom i dostojanstvom, te vrijednostima koje nadmašuju najplemenitiji čovjekov izum.

Istinsku duhovnost ispunjava i krasi: „Ljubav, radost, mir, strpljivost, prijaznost, dobrota, vjernost, blagost, uzdržljivost. Protiv ovih nema Zakona." (Galaćanima 5, 22.23.) Nema zakonodavstva koje osuđuje ova obilježja čovjekova ponašanja, jer su to ideali koji su zajednički svim ljudima. Oni su kao zvijezde na nebu koje nepogrešivo služe kao orijentiri u vremenu i prostoru svakodnevnog života.

***

Dragutin Matak je rođen u Sisku 1950. godine. Studirao je teologiju u bivšoj državi Jugoslaviji, Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama. Magistrirao je egzegezu Novoga zavjeta, a doktorirao 1992. iz područja vjerske pedagogije s temom „The Empirical Development of a College Curriculum of the Epistle to the Galatians“.

U proteklih trideset pet godina pastor Dragutin Matak je obavlja razne administrativne, pastoralne i akademske dužnosti. Sada je izvanredni profesor egzegeze Novoga zavjeta na Adventističkom teološkom fakultetu u Maruševcu i pastor mjesne crkve.

Podaci

Nakladnik
Veble commerce
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
258
UDK
242
Godina izdanja
2010
Dimenzije
visina 22
ISBN
978-953-251-115-4

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn