Kako prestati šiziti zbog djece - Knjižara Ljevak

.

.

Kako prestati šiziti zbog djece

Kako prestati šiziti zbog djece

(i na djecu)

Cijena: 17,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

„Knjiga koja podučava roditelje kako ostati smireni i staloženi s djecom čak i u najzahtjevnijim situacijama.“ Washington Post

Jeste li ikad pošizili na svoje dijete? Ako jeste, definitivno niste jedini. Roditeljstvo je stresno, djeca znaju biti nepredvidiva, nerazumna i naporna, a vi ste samo ljudsko biće.

Klinička socijalna radnica dr. sc. Carla Naumburg i sama je u jednom trenutku zapela u odgoju svojih dviju kćeri, zbog čega je odlučila na Googleu potražiti odgovor na pitanje „kako prestati urlati na djecu“. Više od 80 milijuna ponuđenih rezultata pretraživanja iznenadilo ju je, ali i uvjerilo da nije sama – i upravo ju je taj trenutak naveo na pisanje ove knjige: kratkog, poučnog štiva koje roditeljima nudi pregršt korisnih i jednostavnih savjeta kako da se smire u kriznim trenucima, kako da prestanu gubiti živce čak i u najizazovnijim obiteljskim situacijama te da u konačnici postanu strpljiviji, smireniji i sretniji roditelji.

Oslanjajući se na najnovije znanstvene spoznaje, napisana toplim, duhovitim i razumljivim jezikom roditelja koji iz vlastita iskustva itekako dobro zna o čemu piše, knjiga „Kako prestati šiziti zbog djece (i na djecu)“ postala je neizostavan priručnik za sve roditelje opterećene svakodnevnim roditeljskim stresom koji žele stvoriti bolji odnos s djecom i uspostaviti smireniju obiteljsku dinamiku.

Podaci

Nakladnik
Stilus knjiga d.o.o.
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
197
Godina izdanja
2022
Dimenzije
14,5 x 21,5
Prevoditelj
Ira Martinović
ISBN
9789533720289