Pazi kojeg vuka hraniš | Kenan Crnkić | Knjižara Ljevak

.

.

Pazi kojeg vuka hraniš | Knjižara Ljevak

Pazi kojeg vuka hraniš

Cijena: 16,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

U najvećoj mjeri, sretan i ispunjen život ovisi o nama samima. Ovisi o onom vuku kojeg svakodnevno hranimo…

Iako ju je teško definirati, sreća je nešto čemu svi stremimo, ali i nešto što nam se nerijetko čini nedostižnim. Međutim, smatra dr. Kenan Crnkić, najveća prepreka na našem putu k sreći nerijetko smo mi sami, naše sumnje i nesigurnosti, strahovi i ograničenja koja sami sebi postavljamo. Vodeći se mišlju Ako želite biti sretni, budite, Crnkić potiče čitatelje da se zamisle nad vlastitim životima te otkriju što im je uistinu važno i potrebno.

Pisana pristupačnim, razgovornim stilom, ova jedinstvena knjiga puna kratkih, pamtljivih priča i anegdota, nadahnjujućih citata, dirljivih pjesama, promišljenih savjeta i poticajnih pitanja, poziva na djelovanje i nudi „instant motivaciju“ potrebnu da poduzmemo prve korake ka ispunjenijem i sretnijem životu.

Iznad svega, vodi računa kojeg vuka u sebi duhovno, čime, koliko često i na koji način hraniš, jer onaj kojeg hraniš u sebi, oblikovat će tvoj identitet, karakter, život i, na kraju, tvoju sudbinu, dajući odgovor na vječno pitanje: Jesi li sretan i koliko?

Podaci

Nakladnik
Mozaik knjiga
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
136
Godina izdanja
2024.
Dimenzije
14 x 20
Prevoditelj
Jakov Lovrić
ISBN
9789531436717