5 načela roditeljstva | Dr. Aliza Pressman | Knjižara Ljevak

.

.

5 načela roditeljstva | Knjižara Ljevak

5 načela roditeljstva

Temeljni vodič za odgajanje dobrih ljudi  

Cijena: 19,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Umjesto da budete savršeni po tuđim mjerilima, postanite aktivan, pozitivan i svjestan roditelj stvarajući vlastitu definiciju uspjeha.

Vrhunska razvojna psihologinja Aliza Pressman savjetuje roditeljima da na temelju najnovijih znanstvenih saznanja odgajaju i prate razvoj svoga djeteta, ali da i sami sebe izgrade kao roditelje i osobe. Pritom daje jasne upute i strategije te objašnjava benefite svjesnog roditeljstva.

Autorica u prvom dijelu ove knjige analizira dječji psihorazvoj. U drugom, praktičnom dijelu objašnjava roditeljima kako te teorije i znanstvene spoznaje primijeniti u odgoju i praćenju svoga djeteta. Budući da se svakodnevno bavi psihologijom, Pressman izvrsno razumije što sve roditelji proživljavaju, koje su njihove nedoumice i problemi te im daje savjete i upute. Istovremeno traži od roditelja da se izgrađuju, da rade na sebi i predstavlja za njih izuzetno korisne vježbe.

Izvrsno napisana, ova je knjiga uistinu temeljni vodič u prakticiranju svjesnog roditeljstva i podizanju dobrih ljudi.

Izuzetno je korisna i zanimljiva ne samo za roditelje i potencijalne roditelje nego i za sve one koji se bave odgojem i obrazovanjem – odgajatelje, učitelje, pedagoge, ali i za širu publiku.

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
352
Godina izdanja
2024.
Dimenzije
15 x 23
Prevoditelj
Ivo Goldstein
ISBN
9789533861272