Dijete koje se nije htjelo roditi

.

.

Dijete koje se nije htjelo roditi

Dijete koje se nije htjelo roditi

Cijena: 99,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Knjiga „Dijete koje se nije htjelo roditi“ govori o djetetu koje je odlučilo imati izbor u onome u čemu ga nitko nema i odbija se roditi. Šokirana majka najprije zatraži pomoć svoje mame koja pokušava mališana nagovoriti da izađe na svijet. No na svaki njezin argument, on ima drugi još jači. Uskoro upomoć pristiže i djed, i stric, i teta Cvijeta, pa tata, susjeda Julka, general, predsjednik države, cijeli jedan cirkus i predstavnici raznih zemalja.

Svaki je od tih likova osobit na svoj način, neki su smiješni, neki strašni, neki ga žele potkupiti, neki su šašavi, neki egocentrični, ali svi su dobronamjerni i želeći pomoći uvjereni su da će baš oni uspjeti nagovoriti ga svojim fantastičnim argumentima. No, maleni se ne da. Uvijek ima spreman odgovor. Mama Ivanka već je totalno iscrpljena, a dijete i dalje ne izlazi van. I onda prilazi stariji brat Fran i prijateljica Ana.
Ovo je priča o ljubavi, o njezinoj snazi koja pobija sve logične argumente i svladava sve predrasude iskustva. Napisana u zaigranom Balogovskom stilu nasmijat će čitatelje mudrim i dinamičnim dijalozima.

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
171
Godina izdanja
2008
Dimenzije
15,00 x 20,00
ISBN
9789531209168