Komplet: Zmaj ispod staroga grada, Baš kao Harry Potter, Sjena

.

.

-22%
Komplet: Zmaj ispod staroga grada, Baš kao Harry Potter, Sjena brončanog štakora

Komplet: Zmaj ispod staroga grada, Baš kao Harry Potter, Sjena

Zmaj ispod staroga grada + Baš kao Harry Potter + Sjena brončanog štakora

Cijena: 267,00 HRK
Cijena s popustom: 209,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Ostvarite popust od 20% prilikom kupnje ovog kompleta!

Zmaj ispod staroga grada - Četvoro djece, dvije djevojčice i dva dječaka, otkrivaju tajni prolaz koji vodi u podzemlje dvorca te pronalaze golemi kostur dug nekoliko stotina metara i jedno jaje u kojem se, nadaju se, nalazi mali zmaj. Postupno otkrivaju da su mnoge legende utemeljene, ali ne baš onako kako to piše u knjigama ili na internetu. Otkrivaju kako i oni sami posjeduju neke natprirodne sposobnosti koje im pomažu u borbi protiv tajanstvenih osoba koje ih pokušavaju zarobiti.

Baš kao Harry Potter - Roman Jasminke Tihi-Stepanić roman je o odrastanju i problemima koji zaokupljaju većinu mladih. Uz događaje u školi, u obitelji, đačke ljubavi, autorica se dotiče i težih tema kao što su neusklađeni odnosi u kući, neprihvatljivo ponašanje mladih, bolest… Rečenica Jasminke Tihi-Stepanić gipka je, podatna i jasna. I nadasve topla. Pripovijedanje teče zaokruženo jer ona promišljeno dodaje događaje i dijaloge koji vode prema određenome cilju.

Sjena brončanog štakora - Roman Sjena brončanog štakora započinje duhovitim razgovorom između četrnaestogodišnjih protagonista upućujući na uobičajene tinejdžerske motive (ljubav, roditeljsko nerazumijevanje, socijalni problemi…), ali ubrzo Mladen Kopjar sa svakodnevnih svevremenskih i onih aktualnih problema današnjih mladih skreće u sferu okultnoga i mističnoga, brišući granicu između zbilje i iluzije, što je trenutačno među mladom čitateljskom publikom vrlo popularno.

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
KOMPLET KNJIGA
Godina izdanja
2020
Dimenzije
KOMPLET KNJIGA
ISBN
4090101789757