Komplet: E, baš mi se pjeva!, Inženjer leta na kraju svijeta, Mur Bur

.

.

Komplet: E, baš mi se pjeva!, Inženjer leta, Mur-Bur

Komplet: E, baš mi se pjeva!, Inženjer leta, Mur-Bur

E baš mi se pjeva + Inženjer leta na kraju svijeta + Mur Bur

Cijena: 267,00 HRK
Cijena s popustom: 209,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Ostvarite popust od 20% prilikom kupnje ovog kompleta!

E, baš mi se pjeva! - Kad krenete na putovanje ovom knjigom, stići ćete do otočića koji leži daleko, na pučini. Obrubljen plavetnilom mora i neba dom je jednom gušteru, galebu i njihovu prijatelju dupinu. Neobična trojka toplih srca spasit će, u mjesečinom obasjanoj noći, četvrtu životinju: u more bačenog, nemilosrdno odbačenog mačića. Trud koji će životinje uložiti da mu spase život, a zatim da izgrade harmonične obiteljske odnose, bit će ugrožen onog dana kad na otočić, s neba, pijavicom donesen, padne Čovjek. Jer Čovjek, da bi spasio sebe, spreman je na sve.

Inženjer leta na kraju svijeta - Što su to stare ptice Mudrovače, čavke zlogodnjače, jedne noći punog Mjeseca u gradskome parku ispričale okupljenim pticama? O kakvoj to tajanstvenoj Spravi šire glas? Govore o Stroju za let koji će i pticama neletačicama pomoći da osvoje visine. Ali što je ta Sprava i gdje se nalazi i tko je taj Princ koji je čuva? I postoji li čaroban ključ koji otključava ovu tajnu?

Mur Bur - Pučke dječje pjesme, poznate u svijetu kao nursery rhymes, mi najčešće nazivamo malešnicama jer su namijenjene maloj djeci – djeci najmlađe dobi. Riječ je o vrlo starim pjesmama koje traju i obnavljaju se desetljećima i stoljećima, zapravo prvim pjesmama s kojima se dijete susreće u svojem odrastanju. Nastaju u druženju odraslih s djecom koji se inspiriraju djetetovim ponašanjem želeći ga zabaviti. Najčešće se stvaraju u igri, povezujući riječi i pokrete, pokreću djetetova osjetila i uvlače ga u aktivno sudjelovanje u toj zabavi.

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
KOMPLET KNJIGA
Godina izdanja
2020
Dimenzije
KOMPLET KNJIGA
ISBN
4090101789740