Komplet: Mirko i glavoder, Poštanski Marko, Čokoladne godine

.

.

-22%
Komplet: Mirko i glavoder, Poštanski Marko, Čokoladne godine

Komplet: Mirko i glavoder, Poštanski Marko, Čokoladne

Mirko i glavoder + Poštanski Marko + Čokoladne godine

Cijena: 267,00 HRK
Cijena s popustom: 209,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Ostvarite popust od 20% prilikom kupnje ovog kompleta!

Mirko i glavoder - Draga djeco, mladi ljudi i odrasli čitatelji! Na svijetu postoje strašna bića koja se zovu, ah, već vas hvata strah, jeza i nelagoda – glavoderi! Ova knjiga otkriva jednu jako skrivenu tajnu, priča kako glavoderi uopće nisu tako jezivi kako se čine! Glavoderi znaju da dobra djeca, mladi i odrasli ponekad imaju osjećaj manje vrijednosti, imaju problema sa samopoštovanjem, samopouzdanjem i vjerom u sebe.

Poštanski Marko - Pisane za one najmlađe, kratke kratke priče Mladena Kopjara, objedinjene u zbirci Poštanski Marko, tople su i poučne obiteljske minijature koje uz humor i dječje očište iz svih situacija izvlače ono najbolje, ono ljudsko u nama. Takav optimizam premošćuje i ono što je na prvi pogled zamršeno i komplicirano – strahove, (dječje) šlampavosti i nesigurnosti, neiskazane simpatije, pa i međuljudske odnose odraslih.

Čokoladne godine - Knjiga Čokoladne godine Mladena Kopjara vrlo je duhovito djelo, donosi dragocjene trenutke djetinjstva ispisane šarmantnim stilom koji proizlazi iz kombinacije dječje naivnosti i autorove lucidne ironije. Naime, autor progovara iz perspektive glavnoga junaka dječaka Darka prateći ga od rođenja do desete godine života.

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
KOMPLET KNJIGA
Godina izdanja
2020
Dimenzije
KOMPLET KNJIGA
ISBN
4090101789733