Komplet: Beata, Ljeto na jezeru Čiču, Bacit ću - Knjižara Ljevak

.

.

Komplet: Beata, Ljeto na jezeru Čiču, Bacit ću ti kompjutor kroz prozor

Komplet: Beata, Ljeto na jezeru Čiču, Bacit ću

Gdje je Beata? + Ljeto na jezeru Čiču + Bacit ću ti kompjutor kroz prozor

Cijena: 267,00 HRK
Cijena s popustom: 209,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Ostvarite popust od 20% prilikom kupnje ovog kompleta!

Gdje je Beata? - Knjiga Gdje je Beata? šesti je po redu roman Jasminke Tihi-Stepanić, književnice koja se u relativno kratkome vremenu vinula među vrhove hrvatske proze za djecu i mlade te kandidatkinje za Časnu listu IBBY-ja za 2020. godinu. Djelo se temelji na napetoj i višeslojnoj kriminalističkoj fabuli koja zapravo nadrasta karakteristike jednoga žanra. Može se istodobno nazvati psihološkim i socijalnim romanom, a također i ljubavnim.

Ljeto na jezeru Čiču - Roman otvara situacija u kojoj preplašena Lucija traži brata koji je nestao iz kuće, usred oluje praćene velikom grmljavinom. Našla ga je na rubu ceste, mokrog i promrzlog, bio je krenuo pronaći mamu koja mu nedostaje. Zebnja koja se Luciji tada uvukla u srce i „širila po tijelu kao bockavo inje“ ostat će zauvijek zapamćena.

Bacit ću ti kompjutor kroz prozor - Glavni junak romana Bacit ću ti kompjutor kroz prozor osmaš je Luka, koji teško proživljava rastavu braka svojih roditelja. Zbog nezadovoljstva novonastalom situacijom Luka se povlači u virtualni svijet kompjutorskih igara. Autorica vrlo uspješno ocrtava način života mladih ljudi koji svoje nezadovoljstvo, svoje frustracije, svoj bunt, svoj jad… prilično često utapaju u virtualni svijet, što im omogućavaju novi mediji.

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
KOMPLET KNJIGA
Godina izdanja
2020
Dimenzije
KOMPLET KNJIGA
ISBN
4090101789726