Dječak, krtica, lisica i konj

.

.

Dječak, krtica, lisica i konj

Dječak, krtica, lisica i konj

Cijena: 155,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Moderna basna za sve uzraste, predivna knjiga Dječak, krtica, lisica i konj, pokušava naći odgovore na univerzalna pitanja u stotinjak divnih crteža cijenjenog britanskog ilustratora Charleya Mackesya. Svojim blagim, poetičnim tekstom i rapsodijom crnog tuša i pomno odabranih detalja u boji, ova jedinstvena knjiga nudi inspiraciju i nadu u nesigurnim vremenima.

Ovo je priča koja govori o prijateljstvu jednog znatiželjnog dječaka, jedne pohlepne krtice pune života, jedne lisice koju je život učinio opreznom i jednog mudrog, nježnog konja.

Četvero prijatelja istražuje svijet. Postavlja si pitanja. Prolazi kroz oluje. Uče voljeti. Razgovori između dječaka, krtice, lisice i konja nadahnuli su roditelje kao i bake i djedove, utješili djecu, podigli duh ljudima koji su usamljeni ili tuguju. Četvoro nezaboravnih likova riječima punim nade podsjećaju nas da nismo sami i hrabre da nastavimo živjeti punim plućima i kada postane teško.

Knjiga koja će oplemeniti mnoge generacije već je postala svjetski fenomen, a na hrvatskom je možete čitati u prijevodu pisca Ede Popovića.

Podaci

Nakladnik
Planetopija
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
128
Godina izdanja
2020
Dimenzije
16,5 x 21,5
Prevoditelj
Edo Popović
ISBN
9789532574555