.

.

Sofija Tvrdoglavica, buduća predsjednica

Sofija Tvrdoglavica, buduća predsjednica

Cijena: 89,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Sve što sanja, to ostvari - od posla ne bježi. Mnogi ljudi vole dobro, al' Sofija boljem teži.

Sofija Tvrdoglavica čini sve što može za svoju zajednicu. S voljenim djedom posjećuje starije susjede, skuplja lišće, izvodi ljubimce u šetnju i obavlja sve što treba obaviti. Sve do jednoga dana kada se djed ozlijedi na mjesnom odlagalištu otpada. Sofija dobije ideju. Grad tu prljavu hrpetinu smeća može pretvoriti u park! Skupivši hrabrost, zaputi se u gradsku vijećnicu. Ondje joj kažu da ne može sagraditi park - ta ona je samo dijete! No Sofija zna da svaka promjena kreće od jedne osobe, čak i ako ta osoba ide tek u drugi razred.

Spisateljsko-ilustratorski tim Andrea Beaty i David Roberts donose nam nadahnjujuću pripovijest o zalaganju za ono u što vjerujemo kako bismo promijenili svijet nabolje. Slikovnica o Sofiji Tvrdoglavici nadahnuta je ljudima koji su primijetili problem i poduzeli nešto da ga riješe, čak i kada je bilo teško, čak i kad je bilo zastrašujuće!

Ako vas je Ada Vijugica oduševila, vjerujemo da će vas i Sofija Tvrdoglavica osvojiti već u prvom čitanju, ali slobodno ju čitajte iznova i iznova i iznova...

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
40
Godina izdanja
2020
Dimenzije
22,7 x 28
Prevoditelj
Ozren Doležal
ISBN
9789533137872