Priručnik za superjunake II. dio - Knjižara Ljevak

.

.

Priručnik za superjunake II. dio

Priručnik za superjunake II. dio

Drugi dio: Crvena maska

Cijena: 89,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

U drugoj knjizi, "Crvena maska", Lisa se privikava na novu ulogu superjunakinje, ali mora skrivati svoj identitet, u školi i pred bakom. No je li doista slučajnost što je baka upravo pronašla na tavanu crvene čizme koje savršeno pristaju odijelu superjunakinje? Cijela škola bruji o tome da se u gradu pojavio novi superjunak. Hoće li Lisa i dalje šutke trpiti svoje razredne zlostavljače? Neće stajati mirno ni kada tijekom akrobatskog leta na obližnjem aerodromu pilot zbog kvara izgubi kontrolu nad avionom. U gradu upravo nastupa i putujući cirkus Palmiri, a Robert, Nick i Max - dečki koji Lisi zadaju najviše nevolja - odluče prirediti najveću spačku i otključaju kavez s najopasnijim cirkusantom! Sada je Lisa na redu da spasi sve - grad, cirkus, opasnu životinju i same dječake. Nakon toga više ništa neće biti isto...

"Priručnik za superjunake" je serijal za djecu od 6 do 11 godina čiji je glavni lik djevojčica superjunakinja. Osim što je uzbudljiv i zabavan, nosi snažnu poruku jačanja samopouzdanja. Lako čitljiv tekst na kompletno ilustriranim stranicama u stilu stripa, odnosno grafičkog romana, potiče djecu da u hipu pročitaju više od 100 stranica.

Zaludio je klince diljem svijeta, a u nekoliko je zemalja proglašen najboljom dječjom knjigom godine, upravo zato što prenosi snažnu poruku i pomaže u jačanju samopozdanja. I naravno zato što je glavni lik snažna djevojčica! U rodnoj Švedskoj Lisu zovu Pipi Duga Čarapa modernog doba.

Podaci

Nakladnik
Planet Zoe
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
95
Godina izdanja
2020
Dimenzije
15 x 21,5
Prevoditelj
Zrinka Stanić
ISBN
9789533570525