Beskonačni svjetovi Albieja Brighta - C. Edge - Knjižara Ljevak

.

.

Beskonačni svjetovi Albieja Brighta

Beskonačni svjetovi Albieja Brighta

Cijena: 99,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Najbolji dječji znanstvno-fantastični roman godine prema izboru New York Public Library.

Jedanaestogodišnji Albert Stephen Bright živi sretnim uobičajenim životom svakog dječaka. Dobro, onoliko koliko može biti običan život s roditeljima astrofizičarima koji svom sinu nadjenu ime po Albertu Einsteinu i Stephenu Hawkingu. No kada izgubi svoju mamu, Albiejev se svijet sruši. Otac ga pokušava utješiti objašnjenjem da bi mama mogla biti živa u paralelnom svemiru. Osokoljen teorijom paralelnih svemira i oboružan kutijom, prijenosnim računalom, bananom i još koječime, Albie kreće na putovanje života - u potrazi za mamom. Naravno, kada prvi put odlazite u paralelne svemire, teško je otkriti onaj koji vam treba.

U potrazi za pravim paralelnim svijetom, Albie je nabasao na iznenađujuća otkrića o sebi, svemiru i nekim važnim životnim pitanjima.

PAMETNA KNJIGA ZA PAMETNE KLINCE.

Christopher Edge je britanski pisac poznat u svijetu kao autor romana u kojima udružuje uzbudljivu zabavnu pustolovinu s mnogim zadivljujućim znanstvenim činjenicama i idejama. Zbog toga mu je britanski Times nadjenuo nadimak "The coolest science teacher you probably never had". Kako se u znanstveno-fantanstičnim romanima mašta i prava znanost isprepliću, na kraju romana nalazi se poseban dodatak "Znanost i mašta u Beskonačnim svjetovima Albieja Brighta" s pitanjima i odgovorima. Na primjer, jesu li banane stvarno radioaktivne?

Može li atom stvarno biti u isto vrijeme na dva različita mjesta?

Podaci

Nakladnik
Planet Zoe
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
166
Godina izdanja
2020
Dimenzije
15,5 x 23,5
Prevoditelj
Dunja Flegar
ISBN
9789533570495