Svijet na crtama vremena

.

.

Svijet na crtama vremena

Od mamuta do svjetskih ratova

Cijena: 250,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Istražite 13 milijarda godina od Velikog praska do digitalnog doba kroz prekrasno ilustrirane vremenske crte - od dinosaura i Vikinga do povijesti robotike i špijuniranja, upoznajte povijest kroz raskošnu zbirku vremenskih crta.

Knjiga je podijeljena u poglavlja koja jasno razgraničavaju različite faze ljudskog razvoja: prapovijest u kojoj ljudi nije bilo, drevni svijet u kojem su počele nastajati civilizacije, srednji vijek, „doba istraživanja“, „doba revolucija“ i, naposljetku, moderni svijet. Raspoređujući teme na taj način, čitatelj stječe pravi dojam o napretku čovječanstva. Svijet na crtama vremena zbog toga može biti prekrasan dar, školsko pomagalo ili knjiga koju ćete kod kuće česti uzimati u ruke.

Na više od 120 vremenskih crta skupljeno je svo potrebno opće znanje o povijesti – ali s mnogo zabavnih pojedinosti koje će vas iznenaditi, primjerice tko je bio najkrvožedniji pirat svih vremena i koji je zločin prvi otkriven s pomoću otisaka prstiju! Svijet na crtama vremena svojim inovativnim pristupom postavlja novi standard knjiga o povijesti.

Podaci

Nakladnik
Znanje
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
320
Godina izdanja
2019
Dimenzije
30,5 x 26
Prevoditelj
Marija Perišić, Ruđer Jeny
ISBN
9789533439136