Sudbina i slobodna volja

.

.

Sudbina i slobodna volja

Sudbina i slobodna volja

Kako naša slobodna volja može nadjačati naše gene
Cijena: 14,60 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Jeste li se ikada zapitali zašto se stvari događaju tako kako se događaju? Jeste li se ikada pitali je li nešto suđeno? U ovoj pionirskoj knjizi Sudbina i slobodna volja, dr. David hamilton otkriva znanstvene dokaze koji pokazuju:

- Kako planeti i zvijezde utječu na naše živote, magnetski i simbolički

- Kako naša slobodna volja može nadjačati naše gene

- Da je život poslije smrti stvaran

- Da biramo uvjete i okolnosti našeg života prije no što se rodimo

Dr. Hamilton pokazuje kako su sile sudbine u ravnoteži sa snagom volje. Mi se rađamo s dubokim nesvjesnim sjećanjem na opće uvjete života koje smo izabrali prije rođenja, i ta "unutarnja mapa" vodi nas kroz život. No, poput mape grada, ona vam može pokazati koja je ruta najbolja, ali ne može vas prisiliti na neki izbor. O vama ovisi želite li slijediti mapu.

U ovoj knjizi, dr. Hamilton opisuje i načine na koji vaše misli privlače ono na što ste usredotočeni. Otkriva niz dokazanih načela za privlačenje onoga što želite i objašnjava kako možemo upotrijebiti tu moć da bismo oblikovali sudbinu čovječanstva.

Na kraju zaključuje da, ukoliko želimo svijet o kojem sanjamo za svoju djecu, mi moramo "biti čudo". Ako žalimo više ljubavi, dobrote, suosjećanja, velikodušnosti i praštanja u svijetu, moramo ih unijeti u naša srca i umove.

Podaci

Nakladnik
Škorpion
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
177
Godina izdanja
2010
Dimenzije
13,00 x 21,00
ISBN
978-953-289-034-1

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn