Inteligentna prehrana - Knjižara Ljevak

.

.

Inteligentna prehrana

Inteligentna prehrana

Što pšenica, ugljikohidrati i šećer čine vašem mozgu i kako ga održati zdravim

Cijena: 15,79 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Knjiga koja je pokrenula revoluciju prehrane!

Svjetski poznati neurolog, dr. Perlmutter, u ovoj nam knjizi objašnjava kako ugljikohidrati i šećeri, a posebice gluten, loše djeluju na naš mozak i zdravlje općenito. Program iz ove knjige može pomoći kod mnogih zdravstvenih problema: ADHD-a, anksioznosti i kroničnog stresa, kronične glavobolje i migrene, depresije, šećerne bolesti, artritisa, nesanice, osjetljivosti na gluten, iritabilnog kolona, problema s pamćenjem, poremećaja raspoloženja, prekomjerne tjelesne težine i još mnogo toga…

Čak i ako ne patite ni od jednog od navedenih stanja, ova knjiga može vam pomoći sačuvati zdravlje i mentalnu oštrinu. Namijenjena je starima i mladima, uključujući žene koje namjeravaju zatrudnjeti ili već jesu trudne. Doznajte koji su prijatelji i neprijatelji vašega mozga te kako prehranom, dodacima prehrani, tjelesnom aktivnosti i spavanjem održati vaš mozak zdravim i bistrim. U svemu tome pomoći će vam planovi jelovnika, recepti i tjedni ciljevi koje savjetuje dr. Perlmutter.

Inteligentna prehrana prevedena je na više od trideset jezika pa je više od milijun čitatelja shvatilo dobrobiti ovog programa koji može promijeniti život. Smršavjeli su, odagnali anksioznost i depresiju, ublažili kronična stanja ili ih se oslobodili te su se zaštitili od kognitivnog propadanja, demencije i neuroloških bolesti - i sve to bez lijekova.

Preuzmite nadzor nad svojim zdravljem i budite doživotno vitalni!

Podaci

Nakladnik
Mozaik knjiga
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
268
Godina izdanja
2018
Dimenzije
16 x 24
Prevoditelj
Aleksandra Barlović
ISBN
9789531423632