Životni vijek - Zašto starimo, a ne moramo - Knjižara Ljevak

.

.

Životni vijek - Zašto starimo, a ne moramo

Životni vijek - Zašto starimo, a ne moramo

Cijena: 25,00 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

Naizgled je neporeciva istina da je proces starenja neizbježan dio života. Ali što ako je sve što su nas učili vjerovati o starenju zapravo pogrešno? Kao što je David A. Sinclair, priznati znanstvenik s Medicinskog fakulteta na Harvardu i jedan od najutjecajnijih ljudi prema Timesu, napisao u ovoj revolucionarnoj knjizi: Starenje jest bolest, ali ta je bolest izlječiva.

Ova pomalo provokativna knjiga napisana je s namjerom da otvori oči i jasno objasni one crte istraživanja koje su pomaknule granicu pogrešno percipiranih znanstvenih ograničenja otkrivajući pritom nevjerojatne rezultate – mnoge od njih postignute u jednom od Sinclairovih laboratorija – koji upozoravaju na to kako možemo usporiti ili čak obrnuti naš genetski sat. Ispričana iskustvom znanstvenika, poziva čitatelje u zanimljiv proces znanstvenog otkrivanja stvarnog stanja stvari vezanih uz starenje i jednostavne promjene koje možemo uvesti u svoj život, a za koje se pokazalo da pomažu ne samo u produljenju života nego i povećanju njegove kvalitete.

Nudeći vrhunske savjete o tome kako preuzeti kontrolu svojega zdravstvenog stanja i ohrabrujući novu viziju budućnosti čovječanstva, Životni vijek mijenja način na koji razmišljamo o tome zašto starimo i što možemo učiniti u vezi s tim.

Podaci

Nakladnik
Školska knjiga
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
408
Godina izdanja
2022
Dimenzije
16,5 x 24
Prevoditelj
Ivan i Katarina Ott
ISBN
9789530621954

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn