Pokloni ovu knjigu | Darren Farrell

.

.

Pokloni ovu knjigu | Knjižara Ljevak

Pokloni ovu knjigu

Cijena: 11,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Edukativna, prelijepo ilustrirana slikovnica o radosti darivanja. Na topao i djeci blizak način djeci se poručuje kako se samo dijeljenjem, pomaganjem i poklanjanjem može pronaći istinska radost u životu. Pokloni osmijeh, pokloni ljubav, pokloni ovu knjigu - i sve će ti se to vratiti na najljepši mogući način.

Darren Farrell voli darivati. Petice, osmijehe, energetske pločice, zagrljaje. Jedva čeka da nekome pokloni i ovu knjigu! Gospodin Farrell je autor i ilustrator nagrađivane slikovnice Hvala ti, hobotnice kao i Prestani me slijediti, Mjeseče! koju je New York Times nazvao "savršenim uvodom u čuda svemira". Njegova prva knjiga s Mayom Tatsukawom zvala se Čarolija maslačaka. Gospodin Farrell živi sa svojom obitelji i psom Leom, svjetskim putnikom, u gradu Durhamu u Sjevernoj Karolini. Dok je Maya Tatsukawa odrastala, nerado je poklanjala knjige. Sad joj je to omiljena stvar na svijetu!

Maya je ilustratorica knjiga za djecu i dizajnerica. Napisala je i ilustrirala nagrađivanu knjigu Medvjed u mojoj obitelji te ilustrirala Čaroliju maslačaka koju je napisao Darren Farrell. Živi malo izvan Bostona sa svojom mačkom menadžericom, s kojom voli dijeliti kroasane i peciva.

Podaci

Nakladnik
Znanje
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
48
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
245 x 245 mm
Prevoditelj
Maja Klarić
ISBN
9789533608518