Uvjeti kupnje ǀ Knjižara Ljevak

.

Poštarina u RH za narudžbe do 33,17 € (249,99 kn) iznosi 3,72 € (28,00 kn), besplatna je za narudžbe iznad 33,18 (250,00 kn), a za narudžbe udžbenika za osnovnu i srednju školu je 3,72 € (28,00 kn), bez obzira na iznos narudžbe.

Zbog okolnosti nastalih usljed corona virus epidemije, od danas 23.03.2020. će se uvesti usluga Beskontaktna isporuka (Contactless delivery-CL)

Za svaki poslani paket će se potpis primatelja u ručnom čitaču (skeneru) zamijeniti sa kodom usluge CLD kojeg će dostavljač registrirati.


Kada ste dovršili odabir željenih artikala i odlučili ih kupiti, u donjem dijelu izaberite ''Kupi'' za izvršenje kupnje. Upišite adresu na koju želite da Vam dostavimo kupljene proizvode. 


Plaćanje

Klikom na „Nastavi“ dolazite na mjesto gdje ćete odlučiti kako želite platiti. 

Platiti je moguće na sljedeće načine:
• kreditnom karticom za koju internetska Knjižara Ljevak ima sklopljen ugovor o prihvaćanju, uslugu plaćanja kreditnim karticama osigurava WSPay te je sigurnost Vaših podataka zajamčena.
• e-bankingom 
• općom uplatnicom ili virmanom
• pouzećem.

Payment cards

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Omogućeno je jednokratno plaćanje putem Mestro, MasterCard, Diners card i VISA kartica.

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca: me i prezime, e-mail, telefon, adresa, mjesto, poštanski broj, država, vrsta kartice, broj kartice, rijeme trajanja kartice, CVV kod kartice.

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

Napomena: 
Vaša kartica u tom trenutku još nije terećena za navedeni iznos. Predautorizacija znači da su upisani podaci provjereni te da je najavljen Vaš mogući trošak. Kada do kraja potvrdimo primitak, mogućnost realizacije narudžbe i dostave, naplatit ćemo transakciju za potreban iznos (može biti jednak ili manji autoriziranom ako smo Vam iz nekog razloga poslali samo dio narudžbe u dogovoru s Vama). Mi vidimo samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje narudžbe koju zbog nekog razloga ne možemo ispuniti. 

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn