Srebrni jezik

.

.

-58%
Srebrni jezik

Srebrni jezik

Cijena: 69,00 HRK
Cijena s popustom: 29,00 HRK

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 69,00 HRK

Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

U Srebrnom jeziku, zadnjem dijelu trilogije Charlieja Fletchera, i posljednji znaci života u Londonu jenjaju pod snježnim pokrivačem. Nad grad se prevlači gusta i neprobojna magla koja ne naviješta dobro – iza njezina plašta grupiraju se bića u koje se uvlači ledena tama Zla, na čelu s glavnim zlikovcem, besmrtnim čovjekom po imenu Hodač.

Kroz tu pustoš probijaju se dječak George i njegova suputnica Edie, djevojčica s darom vidovitosti, a prate ih Topnik, kip iz Prvog svjetskog rata, drevna britanska Kraljica Boadiceja sa svojim kćerima,  zlatokosa leteća djeva Ariel, kralj Rikard Lavljeg Srca i drugi zrcalnici.

Ipak, i dječak i djevojčica morat će sami pronaći ključ svojih sudbina: na Georgeu je da zaustavi rat, a na Edie da otkrije tajnu svoje prošlosti sijevke.

Vremešnik, Rječnik, Kraljica Boadiceja, Crni Fratar, Ariel, Mala Tragedija, Zmaj iz Temple Bara, vodoriga po imenu Cjevčuga, Kraljica Amerike, sablasni Minotaur, sestre Sfinge i brojni vojnici i državnici od bronce i kamena sudjeluju u neobičnoj i fantastičnoj bitci za London.

Podaci

Nakladnik
Naklada Ljevak
Biblioteka
Posebna izdanja
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
412
UDK
820-3
Godina izdanja
2011
Dimenzije
12,40 x 19,50
Prevoditelj
Andrea Čović
ISBN
978-953-303-333-4

"Sasvim originalan roman koji se čita u dahu."

Daily Mail

 

"Nemojte propustiti ovu fantastičnu knjigu koja će vas posve opčiniti!"

Books for Keeps

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn