KULT | Camilla Läckberg | Knjižara Ljevak

.

.

KULT | Knjižara Ljevak

KULT

Cijena: 20,00 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

Roman Kult drugi je dio napete skandinavske trilogije u kojoj su snage udružili švedska kraljica krimića Camilla Läckberg i psiholog, mentalist te nagrađivani autor Henrik Fexeus – sada već kultni spisateljski dvojac.Kao i u Mentalistu, prvoj knjizi trilogije, i ovdje je riječ o neobičnom istražiteljskom paru, policijskoj inspektorici Mini Dabiri i mentalistu Vincentu Walderu.

Kada iz vrtića u Stockholmu nestane dječak, policajka Mina i njezini kolege ponovno se nađu na kušnji. Odmah uočavaju sličnosti s jednom drugom otmicom djeteta koja je loše završila, a sve upućuje na to da će nestati još djece. Policija ima malo tragova, prožetih kodiranim porukama s ritualnim naznakama, koje ukazuju na pravila igre koju je osmislio vrlo zao um. Tko se to skriva u sjeni i koji mu je cilj?

Prvi put nakon dramatičnih događaja otprije dvije godine, Mina stupa u kontakt s mentalistom Vincentom. Kao i tada, njihov odnos još uvijek je poseban, a pokazao se korisnim i u ovoj istrazi. No sat otkucava, i kada najranjiviji postanu žrtve – tko ih može spasiti?

Podaci

Nakladnik
V. B. Z.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
520
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
15,5x23,5
Prevoditelj
Luka Miličević
ISBN
9789535206378