Možda sam u krivu - Knjižara Ljevak

.

.

Možda sam u krivu

Možda sam u krivu

Cijena: 129,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Ovo nije knjiga o religiji. Neće vam reći kako trebate živjeti. Neće vam donijeti nova uvjerenja. Kratko i jasno, u njoj je riječ o odnošenju prema vlastitim mislima i osjećajima tako da vam život postane ugodniji, slobodniji, vedriji, jasniji i mudriji.

Volimo misliti da razumijemo što se oko nas događa; da možemo odrediti put kojim će naš život teći. No često se stvari tako ne odvijaju – zapravo, rijetko se odviju onako kako smo planirali.

Što nam pomaže da dobro reagiramo na životne situacije? Da živimo slobodno, ostanemo skromni i pronađemo utjehu u turobnim vremenima?

U švedskom hitu Možda sam u krivu, nekadašnji šumski redovnik Björn Natthiko Lindeblad daje savjete za nošenje s neizvjesnošću i sumnjom koje su neizbježan dio života. Mi ne biramo svoje misli. Ne možemo upravljati time kada će se javiti ni što će nam govoriti, ali možemo birati hoćemo li vjerovati svojim mislima.

Prožimajući svakodnevicu srčanošću, vjerom i blagim humorom, ova će vam knjiga pomoći u snalaženju u modernoj svakodnevici.

Podaci

Nakladnik
Koncept izdavaštvo
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
208
Godina izdanja
2022
Dimenzije
13,5 x 21
ISBN
978-953-8326-36-3

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn