Odrastati kao Bin Laden

.

.

Odrastati kao Bin Laden

Odrastati kao Bin Laden

Cijena: 119,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Knjiga Odrastati kao bin Laden oporo je i šokantno svjedočenje Osamine prve i najutjecajnije žene Najwe i njihova zajedničkog sina Omara o prilikama kakve su vladale u obitelji terorista koji je svojim zločinima uzdrmao i promijenio suvremeni svijet. Knjiga je jedino autentično, izravno svjedočanstvo, ikad napisano, o privatnom životu bin Ladenovih.
Dok je živ, Osamin sin Omar bin Laden pamtit će kako se tata s njima „igrao" preživljavanja u pustinji, bez ijedne kapi vode. Pamtit će kako se nije smio smijati da mu se vide očnjaci. Samo smješkati. Pamtit će i svojeg malog prijatelja kojeg je tatin kolega, a aktualni šef Al Qaide, hladnokrvno ustrijelio metkom u čelo. Pamtit će kako ih je otac velikodušno useljavao u goleme kuće bez ičega, kako im je bilo zabranjeno korištenje hladnjaka i klima-uredaja. I lijekova protiv astme. Pamtit će i tatinu sreću kad je svoju obitelj doselio u pećinu.
Pamtit će i kako je bježao preko bodljikave žice kako bi kupio slatkiše i gazirani sok. Sjećat će se i svoje mlade braće kako se veselo igraju, nesvjesni gdje su i tko su, i kako je tata Osama bio slab na svoju prvu kćer, kako se znao s njom valjati po podu, pa čak i smijati.
Pamtit će i dan kad je njegov otac, Osama bin Laden, tražio od njega, svojeg četvrtog djeteta, svoje krvi - da svoje ime stavi na listu bombaša samoubojica.

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
394
Godina izdanja
2011
Dimenzije
15,50 x 23,50
ISBN
9789533192918