Bog je uvijek nov | Benedikt XVI. | Knjižara Ljevak

.

.

Bog je uvijek nov | Knjižara Ljevak

Bog je uvijek nov

Duhovna promišljanja 

Cijena: 11,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Bog je uvijek nov antologija je duhovnih promišljanja pape Benedikta XVI. o ključnim temama kršćanske vjere i života. U njoj su probrani najljepši odlomci iz raznih homilija, kateheza i govora blagopokojnog pape Benedikta XVI., objedinjeni u skladan mozaik tema koje sačinjavaju život svakog čovjeka – promišljanja o obitelji, o ljubavi, o istini, o slobodi i radosti, nadi, molitvi…

I u ovoj svojevrsnoj sintezi svoje misli Ratzinger se pokazuje kao učitelj istinske vjere i duhovnosti, koji se obraća Božjem narodu njemu razumljivim jezikom, a njegove poticajne misli su poput iskri koje zahvaćaju srce i um čitatelja, otvarajući ga za Boga koji je uvijek nov.

Kao što papa Franjo u predgovoru piše: „Zbirka duhovnih misli koja se nalazi na ovim stranicama odraz je kreativne sposobnosti Benedikta XVI., njegova umijeća da promišljanje o različitim aspektima kršćanstva spoji s plodnošću slika, govora i perspektive koji čitatelju postaju trajni poticaj za njegovanje dragocjena dara: puštanja Boga u vlastiti život.

Podaci

Nakladnik
Verbum
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
140
Godina izdanja
2024.
Dimenzije
19.5 x 12
Prevoditelj
Darko Grden
ISBN
9789532358674