Kako biti moderni samuraj - Knjižara Ljevak

.

.

Kako biti moderni samuraj

Kako biti moderni samuraj

Cijena: 150,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Ako vjerujete da život ima neku svrhu i da postoji bilo kakav smisao u vremenu koje provodimo ovdje na Zemlji, iz toga proizlazi da u životu možemo izabrati ispravne i pogrešne staze – i da je nužno izabrati jedan Put. Drevni Japanci znali su da postoje mnogi Putevi do prosvjetljenja: Put Umjetnika, Put Učitelja, Put Učenjaka, Put Monaha. Ova knjiga je priručnik za Put Samuraja. Nudi autentične tehnike i obuku koji su stotinama godina vodili japanske samuraje i omogućavale im da vladaju nad svima drugima.

Učenja u ovoj knjizi u potpunosti su utemeljena na povijesnom istraživanju i dokazima iz prve ruke – ona opisuju ono što su samuraji činili u stvarnosti. Kad bi neki samuraj iz drevnih ratničkih vremena Japana zakoračio kroz tkanje vremena, naša moderna parodija samuraja dala bi petama vjetra.

Pročitajte ovu knjigu i sami odlučite je li Put Ratnika za vas. Možda ćete na kraju zaključiti da vam neki drugi put više odgovara, ali trebali biste shvatiti ovaj Put prije no što ga odbacite. A ako to jest Put za vas, i odlučite mu se posvetiti, od tog trenutka započinjete putovanje kroz vratnice bez vrata. Ne postoje prepreke osim onih koje stvori vaš vlastiti nedostatak odlučnosti.

Podaci

Nakladnik
Škorpion
Uvez
Meki uvez s klapnama
Jezik
hrvatski
Broj stranica
232
Godina izdanja
2022
Dimenzije
15 x 23
Prevoditelj
Nebojša Buđanovac
ISBN
9789532891331

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn