Zdravi mozak | Anthony William | Knjižara Ljevak

.

.

Zdravi mozak | Knjižara Ljevak

Zdravi mozak

Rješenja za upalu mozga, mentalno zdravlje, OKP, omaglicu, neurološke simptome, ovisnost, anksioznost, depresiju, teške metale, Epstein-Barrov virus, lajmsku bolest, ADHD, Alzheimerovu bolest, autoimune bolesti i poremećaje u prehrani 

Cijena: 27,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

Jedan od najprodavanijih autora na svijetu, čovjek koji je pomogao je nebrojenim ljudima među kojima su i svjetske zvijezde, a radi i s liječnicima, u svojoj nam drugoj knjizi o mozgu nudi svoje znanje, savjete i protokole za zdravi mozak. Izvorno predviđene da budu u istom tomu, knjige Zdravi mozak i Protokoli za zdravi mozak pomažu nam da sagledamo mozak iz nove perspektive, daju nam najbolje preporuke za prehranu i ciljane tehnike iscjeljenja. Iako svaku od njih možete čitati i koristiti zasebno, zajedno ove dvije knjige čine sveobuhvatan vodič za iscjeljenje mozga te nam nude dugoročne odgovore i rješenja za neurološko i mentalno zdravlje.

U knjizi Zdravi mozak nudi nam odgovore i protokole za više od 100 neuroloških simptoma, bolesti i tegoba. U svijetu u kojem je sve više slučajeva tjeskobe, ovisnosti, ADHD-a, ALS-a, Alzheimerove bolesti, autizma, bipolarnog poremećaja, burnouta, demencije, depresije, umora, poremećaja u prehrani, dugotrajnog COVID-a, OKP-a, Parkinsonove bolesti, PTSP-a, napadaja panike, moždanih udara i drugih mentalnih i neuroloških zdravstvenih problema, Anthony William nudi nam referentnu knjigu o mozgu za cijeli život.

Podaci

Nakladnik
Planetopija
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
632
Godina izdanja
2024.
Dimenzije
15,5 × 23
Prevoditelj
Jasna Mati, Suzana Szabo
ISBN
9789532575699